Lin Liena Story

Wednesday, 5 December 2018

WATSONS WELCOMES YEAR-END WITH ‘BUY BUY’ SALES OF UP TO 50% WATSONS MEMBERS REWARDED WITH YEAR-END BARGAIN SALES WITH A CHANCE TO WIN TRAVEL PACKAGES TO ASEAN DESTINATION

December 05, 2018 1
WATSONS WELCOMES YEAR-END WITH ‘BUY BUY’ SALES OF UP TO 50% WATSONS MEMBERS REWARDED WITH YEAR-END BARGAIN SALES WITH A CHANCE TO WIN TRAVEL PACKAGES TO ASEAN DESTINATION
WATSONS WELCOMES YEAR-END WITH ‘BUY BUY’ SALES OF UP TO 50% WATSONS MEMBERS REWARDED WITH YEAR-END BARGAIN SALES WITH A CHANCE TO WIN TRAVEL PACKAGES TO ASEAN DESTINATION.

 Kuala Lumpur, 4 December 2018 – Watsons members throughout Malaysia will have a much more exciting and fun year-end shopping experience as Watsons is currently having ‘Buy Buy’ year-end sale, with discounts of up to 50% for in-store products from 27 November to 2 January 2019.

WATSONS WELCOMES YEAR-END WITH ‘BUY BUY’ SALES OF UP TO 50% WATSONS MEMBERS REWARDED WITH YEAR-END BARGAIN SALES WITH A CHANCE TO WIN TRAVEL PACKAGES TO ASEAN DESTINATION.

 Saying ‘goodbye’ to 2018, Watsons rewards its members with super deals and also exclusive Pocotee & Friends collectibles. In-collaboration with Pocotee & Friends, Watsons members will be given away limited edition themed products within the promotional campaign. With a purchase of RM150 and above, Watsons members will get a free themed calendar while members with purchase of RM250 and above will get a free notebook. As for Watsons Elite members, Watsons gives away Pocotee & Friends festive gift box or paper bag under a purchase of RM80 and above only.

WATSONS WELCOMES YEAR-END WITH ‘BUY BUY’ SALES OF UP TO 50% WATSONS MEMBERS REWARDED WITH YEAR-END BARGAIN SALES WITH A CHANCE TO WIN TRAVEL PACKAGES TO ASEAN DESTINATION.

Watsons would like to reward its members too after a year’s hard work by organising a Cuti-Cuti Travel
Contest. The contest is in-partnership with Hutchgo.com and Thai Airlines. To participate, Watsons members simply have to download the Boost app and spend RM100 and above in a single receipt at any Watsons stores nationwide.

WATSONS WELCOMES YEAR-END WITH ‘BUY BUY’ SALES OF UP TO 50% WATSONS MEMBERS REWARDED WITH YEAR-END BARGAIN SALES WITH A CHANCE TO WIN TRAVEL PACKAGES TO ASEAN DESTINATION.

Ten lucky winners will have their ASEAN getaway in 3 days 2 nights travel packages for two-person popular destinations such as Bangkok, Chiang Mai, Taipei, Hong Kong, Xiamen and Kun Ming. For more year-end promotions and contest details, check out Watsons Facebook page at https://www.facebook.com/watsonsmalaysia/. Find out the selected participating Watsons stores with Boost app here at https://goo.gl/sQHnv7.




Wednesday, 21 November 2018

Unboxing Althea Angels Welcome Gift Box

November 21, 2018 4
Unboxing Althea Angels Welcome Gift Box
Unboxing Althea Angels Welcome Gift Box

Haii korang,kak lin rasa happy sangat sebab diterima menjadi salah seorang ahli Althea Angels..ianya merupakan komuniti Beauty Ambassador...uihhh,dah lama tau teringin nak join group ni,bukan senang ye nak join group ni kerana ianya terdiri dari beauty blogger,utuber dan vlogger,Bukan malaysia je tau uolss...Singapore,Indonesia,Thailand,Philipina dan USA juga antara yang terlibat dengan Althea ni.. 

Kak lin jadi giler sekejap dengan produk dari korea sebab selalu tengok citer k-pop lah...eh lawa sungguh heroin dia kan,cuba korang tengok kulit diaorang..fuhh..memang Glowing dan gebu habis laa...haha..nak juga cantik putih mulus gitewww....berangan kuat lah sis ni...hihi..

Unboxing Althea Angels Welcome Gift Box



Ahaaa...kotak pink ni lah yang menjadi idaman,setiap kali sampai kat depan mata mesti senyum tak habis-habis...senang je kan nak gembirakan hati sendiri...apa yang terkandung ye..mehla kita tengok isi dia..

Unboxing Althea Angels Welcome Gift Box

Antara kelebihan menjadi Althea Angels-
  • Welcome Gift 
  • Monthly K-Beauty Giveaway 
  • Seasonal Annual Shopping Credits 
  • Exclusive Discount Code 
  • Birthday Credits 
  • Exclusive Althea Reviews 
  • Studio Access 
  • Many more fun activities


Unboxing Althea Angels Welcome Gift Box

Taraaaa....ada 7 item dalam ni..

  • x1 Althea korea's Petal Velvet Sunaway*NEW LAUNCH*
  • x1 Althea Korea's Milk Peel Cream Mask*NEW LAUNCH*
  • x1 Althea Korea's Petal Velvet Powder in #0 Transculent
  • x1 Althea Korea's Petal Velvet Powder in #23 Warm Beige
  • x1 Althea Korea's Petal Velvet Powder in #Pink Lavender
  • x1 Althea Angel's Pink Pouch
  • x1 Althea Angel's Beauty Mirror


Unboxing Althea Angels Welcome Gift Box

Bagus giler Althea Korea's Petal  Velvet Powder ni,ianya berfungsi untuk mengekalkan pengeluaran sebum di luar tanpa mengeringkan kulit untuk kelihatan gebu,segar dan baunya yang lembut.Solekan menjadi lebih kemas sepanjang hari dan bersinar-sinar.Ada 3 pilihan #0 Transculent ,#23 Warm Beige dan #Pink Lavender.

Unboxing Althea Angels Welcome Gift Box

Nampak berseri dengan Petal Velvet Powder #pinklavender


Unboxing Althea Angels Welcome Gift Box

Petal Velvet Sunaway

Lindungi kulit anda dari sinaran mentari dengan Althea Petal Velvet Sunaway,ianya mengandungi  asid hyaluronik dan ekstrak Damask ,memastikan kulit anda tetap segar sepanjang hari..yang paling best,teksturnya ringan dan tidak melekit macam tak pakai apa-apa pun..sangat selesa kerana ianya cepat menyerap didalam kulit.Ia mempunyai SPF sebanyak 50+ dan PA ++++,memang recommended sangat uolss..pastikan sebelum keluar rumah pakai Petal Velvet Sunaway ni tau...Oh ye kalau beli sekarang ada diskaun 10%-----https://my.althea.kr/petal-velvet-sunaway
**Cara Guna-Goncang perlahan dan sapu rata ke muka...



Unboxing Althea Angels Welcome Gift Box

Milk Peel Cream Mask

Yuhuuuu...paling best produk terbaru Althea ni,First time guna rasa geli-geli kat muka haha..tapikan bau dia wangi sangat...macam nak makan je buih-buih tu..apa yang best Milk Peel Cream Mask ni seperti topeng pengelupasan,ianya dari tekstur tanah liat dan berubah menjadi cairan krim..mengandungi protein susu untuk mengekalkan kelembutan dan kelembapan kulit,di formulakan dengan AHA&BHA untuk menghapuskan sel-sel kulit mati.sesuai untuk semua kulit..
**Cara guna-Basahkan kulit dengan air,sapu Milk peel Cream Mask,sapu rata dengan cara urut perlahan-lahan,tunggu sehingga berbuih dalam 30-60 saat,cuci muka dengan air suam.

Berminat?boleh dapatkan semua produk Althea disini-------https://my.althea.kr/






Tuesday, 13 November 2018

TIME FIBER HOME BROADBAND LAGI LAJU LAGI MURAH

November 13, 2018 3
TIME FIBER HOME BROADBAND LAGI LAJU LAGI MURAH
TIME FIBER HOME BROADBAND LAGI LAJU LAGI MURAH|  Hai korang,Hari ni kak lin nak share berita baik untuk uolss..al-maklumlah kerja kita sebagai blogger memang penting sangat menggunakan internet yang berkelajuan tinggi..setiap hari mesti kita menggunakan khidmat internet kan..tapi kalau internet selalu buat hal,mood nak menulis pun hilang kan...sudahnya semua kerja tertangguh.

TIME FIBER HOME BROADBAND Menawarkan internet kelajuan tinggi dengan harga yang terendah,percaya tak uolss??

Internet TIME Lagi Laju Lagi Murah

Sebelum kak lin bercerita lebih lanjut jom kita berkenalan dengan Time Fibre Home Broadband ni,ianya merupakan sebuah syarikat telekomunikasi yang menyediakan perkhidmatan internet kepada rakyat malaysia.

Pada 7 Oktober 2018 Time Fibre Home Broadband melancarkan internet lagi laju lagi murah uolss...yang bestnyer,hanya RM 99 untuk  100 Mbps... ini yang paling murah berbanding syarikat telco yang lain setelah kak lin buat servey dan kajian hehe..Suka tak uols??yelah selama ni kita bayar dengan harga tinggi tapi tak berbaloi dengan speed yang ditawarkan,jadi kita terpaksa mengeluarkan lebih banyak duit untuk membeli internet.



TIME FIBER HOME BROADBAND LAGI LAJU LAGI MURAH
Jom kita tengok pakej yang ditawarkan..

  • Pakej RM99.00(100mbps)
  • Pakej RM139.00(500mbps)
  • Pakej RM199.00(1Gps)



Kalau kita lihat pakej yang ditawarkan ini sangatlah berbaloi dan mampu milik,tiada masalah dah kalau kita main game online,layari youtube,video call  dan sebagainya..yang pastinya ianya support banyak peranti..sangatlah rugi kalau kita lepaskan peluang terbaik ini.



Dibawah ini adalah perbandingan diantara Time,Unifi dan Maxis.

TIME FIBER HOME BROADBAND LAGI LAJU LAGI MURAH
Cuba lihat carta diatas tu?Jelas kelihatan TIME menawarkan internet lagi laju dan murah,jauh beza kan?sebab tu kak lin nak korang juga bertukar ke TIME.Tawaran ini mungkin terhad kerana harganya sangat murah ,makanya korang kena daftar ONLINE sekarang.

KENAPA DAFTAR ONLINE?

Tawaran ini hanya valid untuk online sahaja,Korang akan dapat RM 100 pada bil pertama..hah  sape nak bagi kan..daftar sekarang disini --http://bit.ly/2QnnDBy


Pilihan Lain Untuk Time Internet
TIME FIBER HOME BROADBAND LAGI LAJU LAGI MURAH

Akhir kata kak lin nak korang fikirkan tanpa ragu-ragu lagi kerana TIME FIBER HOME BROADBAND MEMANG terbaik dan tiada tandingan..Semoga semua mendapat manfaat dari artikel ini..Sekian.


Untuk mendaftar dan maklumat lanjut sila klik link ini------http://bit.ly/2QnnDBy